3 Mart 2012 Cumartesi

Birisi varsa diğeri yok mu?

 Tv alemini Dünya yüzeyinde bir şeye benzeterek örneklendirme yamayacağım çünkü çok alçakça bir şey yapmış olurum düşüncesindeyim. Neden bu kanıya varıyorum ? Öncelilkle değineceğim olaylar yayınlar ile ilgili. Hani iki gıdım faydalı bir görüntü görsen hemen tv ekranlarından kaldırılıyor onun yerine milleti bir bunalım çemberine sokan yayınlar çoğalıyor.

 Şimdi gelelim işin aslına...

 Mor ve Ötesi Türkiye'de saygı duyduğumuz benim de özellikle politik duruşu ve şarkılarıyla gönlümü kazanmış bir grup a bir de çok güzel bir bisiklet şarkısı yapmıştır kendileri o yüzden :) En son Kara Kutu adlı parçaya klip çekilmiş evet -miş'li geçmiş zaman çünkü biz de youtube sayesinde öğrendik bunu. Nedenin tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz ama RTÜK hemen alıyor bunu yayınlayamazsınız diye.

Şu soruları sorabilirim o zaman değil mi?

Televizyonlarda türlü entrika konusu olan diziler boy göstermekte özellikle tecavüz, aile parçalanmaları, kimin eli kimin götünde belli olmayan diziler falan diye uzar. Bu bir uyutma yöntemiyse 4:19 sn olan bir parçanın ne günahı vardır ? Çok mu erotik veya ar damarı çatlatan bir şey gördünüz ? Düşünceler ve sorular çok net. Cevaplar ise muamma denizinde. Biz bıraktık akışına yine her zamanki gibi iyimserliğimizi koruyup, umarız daha iyi oluruz diyorum ve yeni günlere böyle başlıyorum.


 Konsept 360 değişiyor. Bir de bisiklet için şarkı yazmışlar tamamen bisikletle ilgili değil tabi duygulara hitab eden bir parça. Dikkat ediyorum bazı klipleri hep eskilerden bir parça ile başlıyor bir tanesinde eski amiga atari oyunu ile başlıyordu. Bu sefer ise geleceğe dönüş filmi ile... Bisikletler güzel her pedal bir ilerleme. İstediğiniz bir yere, kişiye veya başka kapılara yolculuk. Kırmızı klasik bir bisiklet önünde sepeti güzel de bir zili olacak. O zaman işte vuracaksın yollara kendini. Fazla uzatmayalım.

 Bas pedalı bas gökyüzüne...
 Tek bir şansi bir bisiklet...

0 Sen ne diyon birader? Anlat:

Siz Beğendiniz ;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı