23 Eylül 2011 Cuma

Ay çok pardon! Cırt oldu :)

 Şimdiki nesil biilir mi? Peeeeh diye girmeyeyim moralinizi bozmayayım,keyfinizi kaçırmayayım.Eskiden kullandığımız ürünler,giydiğimiz giysiler daha kullanışlıydı ve dayanıklıydılar.Arada tek tük arıza çıkartırlardı.Kapitalist düzende şimdi her şeyin yolu var madem dayanıklı tüketim malzemesi aldın sene sonunu görmeden bozulması lazım ki yedek parçadan kazansın firma. Falanda filan neyse bunu bir de aldığımız giysiler üzerinde de görmek mümkün.Ya yırtılıyor,ya da kolayca deforme oluyor.İstemediğimiz hareketler,atraksiyonlar bunlar.


 Şimdi dışarıya baktığımız zaman cart man,curt man,uçan adam,kaçan adam sürüsüyle kahraman var bizde de var hatta içimizden biri,o içimizden biri olan kişi de Ayşe Teyze :) beyazlar beyaz gibi olmadığı zamanlarda ya da ne bileyim kumaşlar çok yıprandığında yeminlen bak C Vitamini gibi imdadımıza yetişirdi daha doğrusu ev hanımlarının imdadına yetişirdi.Ula bu kim? N'oluyoruz? Demeden olaya el atar anında çözerdi CSI Miami-NY yanında halt etmiş,lehhhhn dağılın Ayşe Teyze bu[ara]da.



Yanda görmüş olduğunuz ablanın dramı da ayrı,valla kaseyi cırtlatmış.Geçmiş olsun diyoruz en kısa zamanda ziyaretine geleceğiz.Öpüyorum :)








Sizi önce çok sevgi dolu bir kazazede videosu ve ardından da Ayşe Teyzemizin videosu ile başbaşa bırakıyorum kalın sağlıcakla.Havalar soğuyor üzerinize bir şeyler alın.


0 Sen ne diyon birader? Anlat:

Siz Beğendiniz ;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı