21 Temmuz 2010 Çarşamba

U2 Eylül Ayı Etkinlik Seçimi (Hem de manyak bir şekilde)

I can't believe the news today
Oh,i can't close my eyes
and make it go away
How Long...

How long must we sing this song?


(Sunday,bloody sunday)

 Atatürk Olimpiyat Stadında işte böyle haykırmak istiyorum! 06 Eylül 2010'da.Gerçek anlamda fanı olduğum bir grup var afedersiniz otundan bokuna kadar araştırdığım fakar reklamını pek yapmayayım çünkü insanlara söylediğimde hııı hani o şarkıyı söyleyenler mi dediklerinde dinir katsayım kare köküyle neredeyse dans ediyor.Hani bir şarkı ile bir grup anılacaksa hiç anılmasın daha iyi hatta kendileri de öyle söylüyor.Neyse konumuzdan sapmayalım.
  U2 fanatiği değilim ama bazı parçaları var ki gerçekten tokat gibi çarpanlardan.Bloody Sunday olayını özellikle dile getirmeleri beni çok etkilemişti,olayın hikayesi de bir hayli karışık onu anlatmaya kalksam herhalde baya bir sayfa tutar.Sadece bulabilirsenizfilmi kesinlikle izleyin diyorum.Millet kaç seneden beri deli gibi tepişiyordu neden gelmiyorlar neden neden diye?Normalde turne düzeninde eğer gidilecek ülkeler arasındaysanız ve bir aksilik yoksa bulunduğunuz ülkede konserler verilir veya grubun çok merak ettiği bir konum ise yine konserler verilir fakat U2 politik kimliği ile öne çıkan grup olduğu için bu saydıklarımın hepsi bulut hatta puffff pfuuuuuuuuurrrrr.
  Bono ağzında küf tutmuş hatta çürümüş olan baklayı çıkardı nası bir şeyse artık.Meğer olayın gerçek yüzü (ne de inandım ya) ülkemizde insan haklarının yeterince gelişmemiş olmasından dolayı konser vermeyi düşünmüyorlarmış.Dikkatimi çekti,söylenecek çok söz vardı aslında.İnsan haklarından bahsediyorsa ABD'ye o zaman hiç uğramayacaktı.Oranın tarihinden gelinen zamana kadar yaşananları tarafsız anlatsak sanırım hiç konuşmaya yüzü olmayacak ve ister istemez ne oldu da birden gelmek istediler? Sorusunu d devamlı soruyorum günde üç kere.Çevreci olmadıklarını da buradan anlıyoruz o kadar ses sistemi hadi konser onu geçelim o sahne için verilen elektrik?Küresel ısınma hakkında kimse konuşmasın bu olaydan sonra...
  U2'nun bir özelliği ise Rock kültürünce Stadium Rock olayında başarı göstermeleridir ve hayli bir zordur.Koskoca stadyumu doldurabilen nadir gruplardan biridir.360 Tour kapsamında sahne platformları tamamen değişmiş ve olayın görsellik düzeyi ben diyim iki siz diyin dört kat artmış.Tepe ekranı 360 derece olan ve her yerden rahatça izlenen bir stadyum rock şölenine dönüşmüş.En son gelişmelerde Bono kaza geçirmişti yanlış hatırlamıyorsam.Almanya'da fizik tedavi gördü,iyileşti.ABD'de ki turneler de 2011 yılına kaydırılmış hatta.Biz yine 06 Eylül'ü bekliyoruz hep beraber.Biletler biletix'de şu anda en makul saha içi gözüküyor.Biletler eve teslim kurye ile neden böyle bir sistem yapmışlar onu da anlamış değilim :S

Sürpriz olarak da ön sahne Snow Patrol bunu da belirteyim.

http://www.biletix.com/static.htm?page=sp16






3 Sen ne diyon birader? Anlat:

Adsız dedi ki...

muhteşem sunmaları çok bilgilendirici. Bu sektörün karşı uzmanlar bu fark neden merak ediyorum. Siz yazmaya devam etmek gerekir. Eminim, zaten büyük bir okuyucu tabanı var!

Electrosm dedi ki...

i guess you talking english or any langauge... anyway

thank you for comment ;)

Electrosm dedi ki...

thanks for comment :) i will keep going :) thank you again for follow me

Siz Beğendiniz ;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı