15 Aralık 2010 Çarşamba

Kahramanlar geri döndü

 Eğer dinlediğiniz gruptaki elemanlarınız Michael Stipe,Mike Mills ve Peter Buck ise albüm ve şarkı konusunda fazla endişe duymamanız gerektiğini söylemeliyim sadece içinizde acaba yeni ne olacak sorusu kafanızı kurcalar.R.E.M. Grubu hayatımda baya büyük bir yer işgal ediyor beni ve sevenler de öyle söylüyor; hayatın sadece toz pembe yanlarını değil öteki taraf ile veya daha güncel olaylarla yüzleştirip,sorguluyor ve yaptıkların müziğin tınıları da tam anlamıyla ruhumuzu okşuyor.

 İstanbul'a geleceklerini telefonda ilk duyduğumda evde nasıl çığlık attığımı bilmiyorum :D :D delirmiştim resmen.Konser bittikten bir hafta da rüyamdan gidemediler.Yeni albüm olarak "Collapse into now" ismini seçmişler geçen hafta albümde yer alan şarkıların isimleri açıklandı.Nisan 2011'e kadar nasıl bekleyeceğiz derken.Bu akşam an itibariyle "Discoverer" adlı parçayı dinlemek için bize ücretsiz sundular.Yapmanız gereken sadece mail adresinizi vermek ve ülkenizi belirlemek (fan sayılarını da ölçüyorlar) ve mailinize gelen linkten ücretsiz indirmek :)

Facebook ortamında belki dinleyenler olarak buluşabiliriz demiştik,baya bir önce açtığım ve kendim bizzat ilgilendiğim.Türkiye R.E.M. Sayfası ve yine blogger aracılığı ile baya detaylı uğraştığımız R.E.M. Türkiye sayfamız.Eğer seviyorsanız buyurun bekliyoruz.

R.E.M. Türkiye Facebook sayfası
R.E.M. Türkiye blogger sayfası

ve tabi ki de "Discoverer" adlı parçayı indirmek için linkimiz; Parçayı ücretsiz indir

2 Sen ne diyon birader? Anlat:

zey0zey dedi ki...

erkek adam çığlık atar mı :p

Electrosm dedi ki...

Sevinçten anırmanın kibarcası,sonuçta kızlara has bir özellik değil di mi? :)

Siz Beğendiniz ;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı