8 Ekim 2011 Cumartesi

Eğlence geldi,çattı

 Merhaba ve yine merhaba canlar,ballar,mini mini birler.Son üç ay içerisine baktığımızda sayısız olaylar oldu,takip derecem fazlasıya yüksek fakat bunu sunuş biçimi gerçekten önemli.Sallamasyon yapıp da yazabilirim,kopyala-yapıştır da yapabilirim ama bana samimiyetsiz gelen bir durum.Yapamıyorsam çabalarım ama hoşuma gitmiyorsa yayınlamam,söylemem,göstermem (Annem göster ama elletme dedi.Hay Allah! :D ) yine bokunu çıkarmadan bu seneki Akbank caz festivali ve Efes Blues Festivali hakkında bilgilendireceğiz elimizden geldiğince araya başka atraksiyonlar varsa onları da sıkıştıracağız.

Not: Yazıyı bitirmeden bekleteceğimize,her gün festival başlayana kadar ekleme yapma fikri bize iyi geldi, kaslarım gevşedi.İnanmazsın baş ağrılarım gitti.

 13 Ekim- 03 Kasım Tarihleri arasında düzenlenecek olan 21. Akbank Caz Festivali bu sene on il gezecek.
 İstanbul                          Adana
 İzmir                              Kayseri
 Eskişehir                        Konya
 Ankara                           Bursa
 Van                                Erzurum









 Bu sene,biraz alışılmışın dışında bir tür yapan White Mink Babylon Lounge'da sahne alacak.Swing tarzını elekronik müzik artı caz ile harmanlayan bu grup gerçekten de hakkını veriyor.Birbirine uzak gibi görünse de performansları aksini söylüyor.



Bassdrumbone

İsime bakınca şıp diye anlayabileceğiniz bir grup ama tarzlarını belli kalıba sokmak mümkün değil.Trambonda Ray Anderson,davulda Gerry Hemingway,bas gitar ve kontrabas Mark Helias görev alıyor.

Pork parçasıyla sizleri başbaşa bırakıyoruz;


Boğaziçi Caz Korosu

 O kadar çalışma,hırs ve yılmadan istediklerini alacaklarının göstergesi olarak örnek verilebilir Boğaziçi Caz Korosu için.Açık açık biz bunu yapıyoruz ve sizden destek bekliyoruz dediler,video yayınladılar.Emeklerinin karşılığını aldılar.

Bkz. Desteklemek
 Avustuya'da düzenlenen Dünya Caz Korosu şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olmalarından çok bir de biletlerin tükendiğine sevindim. Umarım sadece tv'lerde veya sağda solda duyulduğu için gitmiyorlardır gidenler.Benim yerime de keyifle dinleyin diyorum.



123

123'ü bu yaz One Love Festival'de sahne alırken gördük fazla bakamadım ama albümlerinde değişik havayı yakaladım.Vokalde Dilara Sakpınar, klavyede Burak Irmak, bas gitarda Feryin Kaya, davul ve back vokalde Berke Can Özcan var.Yumuşak melodilerle trip- hop ve caz arasında giden değişik bir yolda kendi çizgilerini çiziyorlar.



devam ediyoruz bizden ayrılmayın ;)

0 Sen ne diyon birader? Anlat:

Siz Beğendiniz ;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı