27 Ocak 2012 Cuma

Fikirler ölmez!

 Sanatçı kişilikteki insanların üretkenliği daha fazla. E abi tabi yani adı üstünde sanatçı üretmesi lazım. Tamam ama sanatçı olmayan insanlarda üretim bandında yerlerini alıyor, peki istediğiniz gibi mi? Bu seferki konum bilgisayar teknolojileri üzerine. Steve Jobs 5 Ekim 2011'de Dünya'ya gözlerini kapadıktan sonra Apple fanları için kara bir gündü. Fakat bu teknolojinin öleceği anlamına gelmiyordu.

 Ölümünden sonra bir sürü haber ortaya çıktı daha bu yayınlanacaktı yok iphone 5 çıkacak falan derken dedikoduların sonu kesilmedi. Fakat bunların yanında en ilginci Steve Jobs'ın edebiyat ve fotoğrafçılık alanında daha yeni şeyler yapmak istemesi vardı. Fotoğrafçılık bazında bir yenilik ise Lytro Teknolojisi. Lytro Teknolojisi nedir? 



 En kaba tabirle anlatmak gerekirse. Lytro kamera ile çektiğiniz fotoğraflara daha sonradan el ile müdahalede netleşme yapabiliyorsunuz. İsterse flu olsun, yine de başarılı bir iyileştirme sunuyor.




 Aşağıdaki demoda ise biraz pratiği gösteriliyor;


 Daha açıklayıcı bir video ise bu[arada]


 Apple her zamanki yenilik ilkesinden yola çıkarak yeni ürünlerinde, özellikle iphone'da bunu kullanmak istiyor. Bundan sonra konserlerde ve diğer etkinliklerde arkada bulanıklaşmaya sooooon :)

0 Sen ne diyon birader? Anlat:

Siz Beğendiniz ;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı