12 Eylül 2010 Pazar

Değişmeyen şeyler vardır (Alışkanlıklar zor değişir)

 Demir Kırat adlı belgeseli arıyordum aslında önce kitabını ararken nette videolarını buldum 10 bölüm ve 1930'lardan 60'lara kadar olan Demokrasi sürecimizi anlatıyor ve Adnan Menderes'in neden asıldığı olan olayları tarafsız gözlerle bize sunuyor.Bugün referandum günü ve eskileri izledikçe hiçbir şeyin değiştiğini görmedim.Tayyip Erdoğan hakkında yorumum yoktur nötrüm keza Kılıçdaroğlu için.O zaman demiyim şöyle ki Darbe TSK tarafından yapılıyor.Bunun oluşması içinde bir örgüt olması lazım yine.Tayyip şimdi ergenekon örgütünü kaldırdı.Arkasını sağlama aldı.Tek düşüncem nereye kadar kendisini taşıyacak?
 Yalanlar dizboyu ve Ülke'nin artık yenecek bir yeri kalmadı ki yatırım da yapılmıyor üstüne :(
 Geçen gazetelerde bir sürü haber yayıldı,yapılacak yeniliklerle ilgili.Ben her ne kadar mualif olsam da sonuç sanki pek bir şeyi değiştirmeyecek gibi görüyorum ama inşallah her şey Ülke'nin hayırına olur.

Bu [arada]ki yazımda iki yere bağlantı yapacağım birincisi Demir Kırat ikincisi de insanların kendilerinden verdikleri ödünler.İlerki günlerde onun da çalışmalarına başlayacağım.

2 Sen ne diyon birader? Anlat:

zey0zey dedi ki...

keşke evet diyen bunca insanın bi bildiği olmuş olsa ve bir şeyler değişse artık.sanmıyorum ama

Electrosm dedi ki...

:) Olaylar o kadar karışık ki artık bende içinden çıkamıyorum işin içinden başıma ağrılar giriyor.Sırf bende kurtaramicam ama daha fazla dayanamayacağım,dağıtıcam kendimi

Evet diyenleri dediğin gibi sorguya alsak bana üç tane geçerli sebep sayamazlar.

Siz Beğendiniz ;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı